غذا

با ۸ غذای معروف اسپانیایی آشنا شوید

برخی از معروف ترین سرآشپزهای جهان از اسپانیا هستند. رستوران هایی در کشور باسک و کاتالونیا وجود دارند که شما باید به جای یک ماه زودتر، یک سال زودتر آن را رزرو کنید. ولی به دور از این بحث ها، واقعا منحصر به فرد هستند. اگر قصد رفتن یه اسپانیا برای تعطیلات را دارید، توصیه می شود این مطلب را از دست ندهید.

پِتاتِس بِراوِس ( Patatas Bravas )

درحالی که اسپانیایی ها بشدت به مصرف ادویه جات مشتاق هستند، اما خیلی طرفدار غذاهای تندمزه نیستند. یکی از چند استثناء برای این قانون اسپانیایی ها، این ظرف معروف اسپانیایی و مورد علاقه ی آن ها در سراسر کشور است که پِتاتِس بِراوِس نام دارد.
در اینجا ما یک ظرف سس قرمز تند و آتشین که در ترکیب آن از استان تا استان وجود دارد، به همراه به سیب زمینی های خجالتی که پوست کنده و بصورت مکعبی تکه تکه شده اند را داریم که به آن می گویند و طرفداران بسیار زیادی در اسپانیا دارد.

پائلا ( Paella )

البته، یکی از معروف ترین غذاهای اسپانیایی، پائولا است.
برای میل کردن یک پائلای درجه یک از والنسیا دیدن کنید. جالب است بدانید که در اواسط قرن نوزدهم، در سواحل دریاچه آلبوفره، این غذا متولد شد.
در یک پائلای والنسیایی، عناصر کلیدی غذا مرغ و خرگوش است.

گازپاچو ( Gazpacho )

هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی گذشته از یک حمام نسبتا سرد، شما را بیش از این سوپ سرد، خنک نمی کند.
ترکیبات این سوپ دلپذیر خیار، سیر، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی با روغن زیتون، نمک، آب و سرکه است. لازم به ذکر است که خیار بوته ای تکه تکه شده، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی طعم فوق العاده ای به گازپاچو می دهد.

کامون ایبِریکو ( Jamón Ibérico )

در اسپانیا در هر رستورانی که قدم بزنید، در هر بخشی از اسپانیا که بروید، همیشه پای ژامبون ران را می بینید.
یکی از کارکنان رستوران به تقاضای مشتری ژامبون ران را برای شما به تکه های آبدار و لذیذ خورد می کند تا یکی از شگفت انگیز ترین طعم های کشور را برای شما ایجاد کند.
به همراه ظرف زیبای آن که بسیار زیباست. جالب است بدانید که در اسپانیا در سال تقریبا بیش از ۴۰ میلیون پرس از این غذا سرو می شود.

کالاماری ( Calamari )

یک استدلال وجود دارد که هر چیزی که عمیقا سرخ شده است بسیار خوب و لذیذ است.
بدون شک این ماهی مرکب سرخ شده و خوشرنگ نیز از این قاعده مشتثنی نیست، بخصوص وقتی که روی آن لیمو ترش تازه فشرده شده باشد.

پولپو آ لا گایِگا ( Pulpo a la Gallega )

اگر شما در گالیشا اقامت دارید و یا قصد سفر به آن را دارید، به هر خانه یا خوابگاه قدیمی که سر بزنید، می توانید یک بشقاب هشت پا به سبک گالیشایی سفارش دهید.
برای تهیه این غذا، گالیشایی ها هشت پا را تکه تکه کرده و آب پز می کنند و بوسیله ی روغن زیتون، نمک دریایی و فلفل قرمز هندی ترکیب کرده و به یک غذای فوق العاده لذیذ تبدیل می کنند.

تورتیا اسپانیولا ( Tortilla Española )

یکی دیگر از غذای اسپانیایی معروف، املت اسپانیایی است، چیزی شبیه به نسخه ای از آن که در آشپزخانه های بریتانیا درست می شود ولی استفاده ی قریب الوقوع و بسیار زیاد از فلفل دلمه ای.
سیب زمینی سرخ شده و تخم مرغ مواد اصلی غذا را تشکیل می دهد که گاهی هم به دستور پخت آن پیاز خرد شده اضافه می شود که این امر بین اسپانیایی ها بسیار بحث برانگیز است.

چوریزو ( Chorizo )

شما مطمئنا می دانید زمانی که شما این ظرف سنتی اسپانیایی را برای یک وعده انتخاب کرده اید، در اثر طعم و مزه فوق العاده این سوسیس تند و شیرین، چند ساعت پس از خوردن هنوز طعم آن زیر زبانتان خواهد ماند.
بخصوص اگر به جایی بروید که آن را با سیر بسیار زیاد درست کرده باشند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن