غذا

قهوه برزیل نگین انگشتری مزارع قهوه در دنیا

بیش از یک سوم کل قهوه جهان در برزیل رشد می کند این یعنی بزرگترین صادر کننده قهوه جهان! ۶۰درصد قهوه جهان، البته این موضوع به وسعت آن هم وابسته است، تولید سالانه ۴۰ تا ۶۰ میلیون کیسه! برزیل یک پرورش دهنده و صادر کننده قهوه است که صدو پنجاه سال این رتبه را با خود دارد. غالب ارتفاع محل کشت بین ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ متر از سطح دریاست. به طور میانگین ۱۱۰۰ متر. کمترین ارتفاع در کشور برزیل ۴۰۰ متر و بیشترین ۱۶۰۰ متر از دریا است، عمده برزیلیان به زبان پرتغالی و اسپانیایی صحبت می کنند.

تاریخچه قهوه برزیل

این محصول در قرن هجدهم وارد برزیل شد و تا سال ۱۸۴۰ یه عنوان تولید کننده غالب شناخته شد. قهوه برزیل از اوایل قرن نوزدهم، زمانی که مهاجران ایتالیایی در کارخانه های قهوه کار می کردند، موفق شد. پیش از آن قهوه بیشتر برای مرفهین اروپایی صرف می شد. در جوار ایالات متحده بودن به عنوان یک شریک صادرات و واردات به قدرتمند شدن قهوه برزیل کمک کرد. برزیل به عنوان بخشی از تولید قهوه جهان در دهه ۱۹۲۰ در اوج خود بود، اما از دهه ۱۹۵۰ به دلیل افزایش تولید جهانی سهم اش کاهش یافته است.

این محصول در قرن هجدهم وارد برزیل شد و تا سال ۱۸۴۰ یه عنوان تولید کننده غالب شناخته شد. قهوه برزیل از اوایل قرن نوزدهم، زمانی که مهاجران ایتالیایی در کارخانه های قهوه کار می کردند، موفق شد. پیش از آن قهوه بیشتر برای مرفهین اروپایی صرف می شد. در جوار ایالات متحده بودن به عنوان یک شریک صادرات و واردات به قدرتمند شدن قهوه برزیل کمک کرد. برزیل به عنوان بخشی از تولید قهوه جهان در دهه ۱۹۲۰ در اوج خود بود، اما از دهه ۱۹۵۰ به دلیل افزایش تولید جهانی سهم اش کاهش یافته است.

از ترکیب های دلچسب قهوه های برزیلی برای اسپرسو می توان به ترکیب santos , cerrado با برشتگی تیره و تلخی مناسب و عطر و طعم بالانس اشاره کرد.

اکثر گیاهان کاشته شده در فصل های خشک از ماه ژوئن تا سپتامبر برداشت می شوند. در بیشتر کشورها قهوه های عربیکا با پردازش مرطوب (نام دیگرش whased coffee) فراوری می شوند، ولی در برزیل عمدتا از روش شسته نشده یا خشک استفاده می کنند. قهوه ها پس از تمیز شدن و گلچین شدن به مدت هشت تا ده روز در زیر آفتاب خشک می شوند که ممکن است تا چهار هفته نیز به طول بیانجامد و سپس لایه بیرونی قهوه از آن جدا می شود و در کیسه های ۶۰ کیلویی بسته بندی می شود.

هردو قهوه ربوستا و عربیکا را در این کشور رشد می کند حدود ۸۵ درصد قهوه عربیکای جهان و حدود ۳۰ درصد ربوستای جهان. شهر باهیا عربیکا خیر و عمده قهوه ربوستا نیز در ایالت Espírito Santo و مقداری در Rondônia رشد می کند. در این بخش حتما با خصوصیات قهوه عربیکا و ربوستا آشنا شوید.

شهر های قهوه خیر برزیل

  • میناس گرایس : معنی لغوی میناس گرایس، معادن عمومی است و این نام در قرن ۱۸ برایش برگزیده شد. در حال حاضر بزرگترین شهر در رشد قهوه در برزیل است که حدود ۵۰ درصد محصولات این کشور است. میناس گرایس مزارع ۱۰ تا ۱۰۰ هکتاری دارد و قهوه های این شهر بدنه کامل و آرومای میوه ای دارند.
  • اسپیرو سانتو : در اسپیرو سانتو قهوه ربوستا رشد می کند و این شهر بر اساس حجم تولید قهوه دومین شهر محسوب می شود.
  • سائوپائولو : یکی از شهر های تاریخی تولید قهوه در برزیل است که مزارع ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ متری دارد. محصولات سائوپائولو را با نام سانتوز نیز می شناسند.
  • باهیا : واقع در شمال شرقی برزیل، که در دهه هفتاد شروع به کاشت قهوه کرده و در با نام محصول با کیفیت و با تکنولوژی شناخته شده است. عمده محصول آن عربیکا است.
  • راندونیا : این منطقه به صورت انحصاری مخصوص کاشت ربوستا است و اب و هوای گرمسیری با درجه حرارت بالا و ارتفاع کم دارد.
  • پارانا : پارانا نیز یکی دیگر از شهر های قهوه عربیکا خیز برزیل است. گیاهان این منطقه سطح بهره وری بالایی دارند.

امیدواریم از این پس در حین نوشیدن قهوه برزیل جور دیگری به فنجان خود بنگرید و از طعم آن لذت ببرید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن