غذا

وقتی پای زنجبیل وسط باشد

زنجبیل برای قرن‌ها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده می‌شود. زنجبیل منبع فوق‌العاده‌ای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.

ترکیبات زنجبیل

زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی‌ های آنتی ‌اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.

۱۰۰ گرم (حدود ۳.۵ اونس) زنجبیل خام شامل تقریبا :

  • ۸۰ کالری
  • ۸ گرم کربوهیدرات
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۷ گرم چربی
  • ۲ گرم فیبر رژیمی
  • ۴۱۵ میلی گرم پتاسیم
  • ۲ میلی گرم مس
  • ۲ میلی گرم منگنز
  • ۴۳ میلی گرم منیزیم
  • ۵ میلی گرم ویتامین
  • ۲ میلی گرم ویتامین
  • ۷ میلیگرم نیاسین
  • ۳۴ میلی گرم فسفر
  • ۶ میلی گرم آهن

خواص زنجبیل

  • اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد
  • یک داروی شگفت انگیز برای درمان انواع بیماری هاست
  • پودر زنجبیل درد و التهاب را کاهش می‌دهد
  • از سرطان جلوگیری می‌کند
  • موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
  • طعم منحصربفردی برای یک آشپزی خوشمزه دارد
  • خواص بی نظیر برای کاهش وزن
  • داروی مقوی غرایز جنسی است
  • عملکرد مغز را بهبود می بخشد
  • سطوح کلسترول و قند خون را کاهش می دهد
  • درمان سرگیجه و حالت تهوع
  • کاهش درد عضلات
  • ضد التهاب
  • بهبود و کاهش درد های قاعدگی
  • درمان عفونت
  • ده هزار بار قوی از داروهای شیمی درمانی است
  • افزایش گردش خون و رفع اختلالات خون
  • خواص درمانی برای ریزش مو
برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن