غذا

معرفی سوپ های گرم زمستانی

علاوه بر ایران، شما به هر کشور و شهر خارجی که سفر کنید با انواع سوپ و آش روبرو می شوید که به ویژه در روزهای سرد سال مصرف می شوند. در این مطلب قصد داریم بهترین و خوشمزه ترین انواع سوپ در سرتاسر دنیا را به شما معرفی کنیم.

سوپ پیاز | فرانسه

سوپ پیاز یکی از مشهورترین انواع سوپ در جهان است و با این که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. خاستگاه اصلی این سوپ به شهر پاریس و قرن ۱۸ برمی گردد و با استفاده از پیاز و آب گوشت تهیه می شود و روی آن هم مقادیر زیادی پنیر ریخته می شود و در آخر یک تکه نان تست برشته شده روی سوپ قرار می دهند و همراه با سوپ میل می کنند.

سوپ ژورِک | لهستان

یکی از محبوب ترین غذاها و انواع سوپ در لهستان سوپی به نام ژورک است که ترجمه می شود سوپ چاودار ترش. طرز تهیه این سوپ در هر منطقه از لهستان فرق دارد: به طور مثال در سیلسیا این سوپ با پوره سیب زمینی تهیه می شود و در منطقه پودلاسکی سوپ ژورک را با تخم مرغ آبپز سرو می کنند. مواد دیگر مثل سوسیس، بیکن و گوشت مرغ و … هم گاهی به این سوپ اضافه می شود.

سوپ گولاش | مجارستان

گولاش که گویاش هم نامیده می شود یکی از خوش طعم ترین انواع سوپ برای ماه های سرد سال است و از ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه می شود و با فلفل پاپریکا و ادویه های مختلف هم مزه دار می شود. خاستگاه اصلی سوپ گولاش به قرون وسطی و پادشاهی مجارستان برمی گردد، اما امروزه این سوپ علاوه بر مجارستان در کشورهای اروپای مرکزی و شرق اروپا هم بسیار محبوب است و در پاییز و زمستان خورده می شود.

سوپ تورتیلا یا سوپ آزتکی | مکزیک

یکی از خوش طعم ترین و پرطرفدارترین انواع سوپ در مکزیک سوپ آزتکی است که گاهی سوپ تورتیلا هم نامیده می شود. همان طور که از اسم این سوپ مشخص است خاستگاهش به قوم آزتک در مکزیک برمی گردد. سوپ آزتکی بسیار مقوی و خوش طعم است و از مقادیر زیادی گوجه فرنگی و لوبیا تهیه می شود و در آخر هم تکه هایی از میوه آووکادو روی آن قرار می دهند.

سوپ لوبیا توسکانی | ایتالیا

یکی دیگر از انواع سوپ زمستانی متعلق به منطقه توسکانی ایتالیاست و به همین دلیل سوپ لوبیا توسکانی نامیده می شود. این سوپ گیاهی و خوشمزه به دلیل مواد و ترکیباتش سرشار از پروتئین است و یکی از بهترین سوپ ها برای روزهای سرد سال است. سوپ لوبیا همان طور که مشخص است با چند نوع لوبیا و نخود و گاهی کلم تهیه می شود و با پیاز و ادویه ها و سبزیجات معطر طعم دار می شود.

سوپ آوگولمونو | یونان

یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ زمستانی در کشور یونان تهیه می شود. سوپ آوگولمونو یکی از محبوب ترین انواع سوپ در این کشور است و به معنای «تخم مرغ و لیمو»، دو ماده اولیه و اصلی سوپ است. علاوه بر این، خامه، آب گوشت یا سبزیجات و مرغ را هم به سوپ اضافه می کنند و به این ترتیب سوپ خوشمزه آوگولمونو آماده می شود. این سوپ به دلیل ترکیباتی که دارد سوپی بسیار لذیذ، خوش طعم و مقوی برای روزهای سرد سال است.

سوپ ونتون | چین

ونتون به نوعی دامپلینگ خمیری گفته می شود که در آشپزی چینی کاربرد زیادی دارد و در بسیاری از غذاهای چینی استفاده می شود. سوپ ونتون هم همان طور که از اسمش مشخص است با همین داملپینگ ها تهیه می شود که در آب سبزیجات یا گوشت و ادویه و سبزیجات دیگر قرار می گیرند. برای مزه دار شدن سوپ وتون گاهی به آن سس سویا هم اضافه می کنند و به صورت داغ سرو می کنند.

سوپ کوسیدو مادریلینو | اسپانیا

یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ در اسپانیا، سوپی به نام کوسیدو مادریلینو است. خاستگاه اصلی این سوپ شهر مادرید است و عمدتا با نخود، گوشت و سبزیجات تهیه می شود و به ویژه در فصل زمستان مصرف می شود. برای تهیه این سوپ که یکی از غذاهای ملی اسپانیا محسوب می شود تمام مواد را در یک دیگ بزرگ می ریزند و برای ساعت ها روی حرارت ملایم می پزند و به ویژه در روزهای سرد سال مصرف می کنند. نخود را معمولا از شب قبل می پزند و بعد به سوپ اضافه می کنند و برای خوش طعم تر شدن آن گوشت نمک سود شده، گوشت تازه یا سوسیس هم به آن اضافه می کنند.

سوپ کدو یا جومو | هائیتی

آخرین مورد از انواع سوپ زمستانی که به شما معرفی می کنیم سوپ جومو است که در واقع سوپی تهیه شده از کدو تنبل است. سوپ جومو یکی از سوپ های سنتی کشور هائیتی است و معمولا به مناسبت شب سال نو تهیه و سرو می شود. تاریخچه این سوپ خوشرنگ و خوشمزه به روز ۱ ژانویه ۱۸۰۴ برمی گردد که این کشور رسما از تحت استعمار فرانسه خارج شد و مستقل شد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن