غذا

آنچه درباره نان سنگک نمی دانید

نان سنگک

نان سنگک حاوی انواع ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن است که هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان مفید است.

نان سنگک از آرد سبوس دار درست می شود، از ویژگی های خوب این نان طعم خوب، عطر دل انگیز، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است.

شیوه پخت سنتی این نان و شکل و طعم متمایز آن از سایر نان ها باعث شده که جایگاه بالایی در فرهنگ و سفره ایرانی داشته باشد و الالخصوص برای صبحانه، وجود نان سنگک مفید و در اولویت است.

قدمت

نان سنگک از قدیمی ترین نان های ایرانی است که قدمت آن به زمان صفویه برمیگردد. (البته برخی آن را برترین نان تاریخ می دانند و میگویند که قدمت آن به زمان ساسانیان برمیگردد)

فواید و خاصیت

این نان از بین تمامی نان های ایرانی، بهترین نان محسوب میشود که از ترکیب آرد سالم و مرغوب، آب خالص و کمی نمک طبخ میشود. البته مهمترین فاکتور سلامتی و مفید بودن آن، آرد آن است که مرغوب است و بدون هیچ گونه آرد دیگری از جمله جو یا حبوبات است. میزان سبوس آن بین ۷ تا ۱۳ درصد است و همین امر باعث شده تا طعم لذیذی داشته باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید