غذا

خوشمزه ای ساده

غذاهای ایرانی همیشه نسبت به فست فود پرطرفدارتر و لذیذ تر بوده اند. از بادمجان می توان غذاهای متنوع و لذیذی درست کرد که اغلب هم ساده، کم هزینه و زودپز هستند. بقچه بادمجان نام غذایی است شیک و لاکچری، لذیذ و عین حال ساده که شاید تاکنون نام آن را نشنیده باشید. برای تهیه این غذا و یا بهتر است بگوئیم پیش غذا، ابتدا مواد زیر را تهیه فرمائید.

مواد لازم برای پنج نفر

  • بادمجان : دو عدد
  • سفیده تخم مرغ : یک عدد
  • زعفران : به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده و یا سویا : دویست گرم
  • پیاز : دو عدد
  • سیر : دو عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • اورگانو و ادویه های دیگر : به میزان لازم

بادمجان ها را آغشته به سفیده ی تخم مرغ و زعفران می کنیم و آن را به خوبی سرخ می کنیم تا خوش رنگ شوند و روغن زیادی جذب نکنند.

سپس بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، مواد گوشتی و یا سویا را به همراه گوجه، پیازداغ، سیر خرد شده، ادویه و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم، سپس کمی از مخلوط را داخل هریک از بادمجان ها مطابق با شکل ریخته و بوسیله ی خلال دندان آن ها را در حالت بقچه ای نگه می داریم.

هم چنین می توانید برای تزئین بادمجان ها از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.

نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن