غذا

درست کردن کمپوتی بی نقص در خانه

به دو طریق میتوانید کمپوت تهیه کنید، در روش اول میوه شسته شده، آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا به قل بیفتد و سپس از روی حرارت بر می داریم و میل می کنیم که این نوع کمپوت را می توان گفت ماندگاری زیادی ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی توان نگه داشت.

طرز تهیه

اما با روش دوم می توان کمپوت هایی که درست می شوند را حتی مدت چند ماه و چند سال نیز نگه داشت و تازگی خود را حفظ می کنند، برای این کار ابتدا باید میوه هایی که انتخاب می کنید سالم بوده و له نباشند. برای این نوع کمپوت ابتدا میوه ها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود و در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، سپس از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله ی اشباع برسند، یعنی ببینید که دیگر شکر در آب حل نمی شود.

وقتی که مخلوط کاملا سرد شد روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شده و در شیشه ای را می بندیم و شیشه ها را در داخل یک قابلمه می گذازیم و روی آن تا تقریبا ۲ سانت به در آن مانده آب سرد می ریزیم و روی حرارت می گذرایم. زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت آن را برمی داریم و یکی یکی در شیشه ها را مجددا سفت کرده، پس از مدتی که سرد شد، آن ها را در کمد یا کابینت گذاشته و هر زمانی که نیاز بود میل می کنیم.

اگر دقت کنید و تمام نکات را به درستی رعایت کنید و مراقب باشید که در شیشه ها هوا نرود، با این روش بهترین کمپوت را درست خواهید کرد که از لحاظ سلامتی هم مثبت است زیرا هیچ اسانس و مواد نگه دارنده در آن مصرف نکرده اید و یک کمپوت کاملا سالم درست کرده اید.

نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن