غذا

لیموناد به سبک هندی ها

یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی های بمبئی در هند یک نوع لیموناد هندی است به نام نیبو پانی، البته این لیموناد با تمام لیموناد هایی که تا به حال میل کرده اید فرق دارد و کاملا به سبک هندی تهیه می شود.

این نوشیدنی معمولا همراه با ادویه ماسالا تهیه شده و چنان طعم فوق العاده خوشمزه و دلچسبی دارد که در طول تابستان در تمام خیابان های بمبئی می توان آن را پیدا کرد.

به دلیل گرمای زیاد هند و بمبئی، مردم بمبئی و همین طور توریست هایی که به آن جا سفر می کنند، با مصرف این نوشیدنی طبیعی و خنک خود را برای تحمل گرمای هوا آماده می کنند.

مواد موردنیار

  • ۲ الی ۳ عدد لیمو ترش تازه
  • ۲ لیوان آب
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک (در صورت نیاز)
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ماسالا
  • ۴ الی ۵ عدد برگ نعناع تازه
  • یخ قالبی به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا آب را داخل یک پارچ بریزید. سپس آب لیموها را گرفته و به داخل پارچ حاوی آب اضافه کنید. سپس به محتوای داخل پارچ شکر، کمی نمک ، پودر زیره، ادویه ماسالا، برگ نعناع و تکه های یخ را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید، این کار را تا زمانی که شکر کاملا حل گردد ادامه دهید. سپس لیموناد را داخل لیوان ریخته یک تکه برش خورده (اسلایس) لیمو به داخل آن بیندازید و آن را خنک میل نمایید.

نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن