غذا

طرز تهیه موس شکلاتی در خانه

موس شکلاتی شاید از ساده ترین و خوشمزه ترین وعده ها برای هواداران شکلات به شمار رود. این دسر خوش مزه که اساس و خاستگاه آن را برخی به اسپانیا و برخی به فرانسه ربط می دهند، می تواند به عنوان میان وعده غنی و مفیدی در برنامه غذایی مصرف شود.

دسر موس که در لغت فرانسه به معنای فوم می باشد، انواع مختلفی دارد. از جمله آن می توان به موس وانیلی، موس عسل و … اشاره کرد. اما موس شکلاتی یا موس شکلات به دلیل سادگی و طعم بی نظیر آن بی شک بیش ترین استقبال را در این میان، به دنبال داشته است. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • شکلات تخته ای تلخ خرد شده یا چیپس شکلات ۱۲۵ گرم
  • خامه ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۶۰ گرم
  • نمک یک هشتم قاشق مرباخوری

طرز تهیه

در ظرفی خامه را روی تکه های شکلات تلخ که از شکلات تخته ای بریده اید (یا چیپس های شکلات) ریخته و مخلوط حاصل را به روش بن ماری ذوب کنید. به این ترتیب که ابتدا مقداری آب در یک قابلمه یا شیرجوش بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

اجازه دهید تا آب به جوش آید. سپس کاسه ای شیشه ای را روی دهانه شیرجوش قرار دهید و چیپس های شکلات (یا تکه های شکلات) را با خامه درون کاسه ریخته، هم بزنید و اجازه دهید تا شکلات ها خوب ذوب شوند. مراقب باشید مخلوط شکلات شما نسوزد؛ به محض ذوب شدن تمام شکلات آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.

مرحله اول

تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا کنید. سفیده ها را در ظرفی ریخته و برای استفاده در مرحله ۴ نگه دارید. دقت کنید که برای تهیه این دسر شما ۲ زرده تخم مرغ و ۳ سفیده تخم مرغ نیاز دارید. زرده تخم مرغ ها را ترجیحا با همزن الکتریکی خوب هم بزنید. این کار به کم شدن بوی نامطلوب تخم مرغ کمک میکند. هم چنین اگر زرده ها را خوب هم نزنید، ممکن است شکر در آن ها خوب حل نشود. بنابراین بعد از هم زدن زرده ها، شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید و در نهایت موس شکلات شما لطیف و یکدست شود.

مرحله دوم
مرحله دوم

مخلوط شکلات و خامه ای که در مرحله اول آماده کردید را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

به سفیده های تخم مرغ مقدار کمی نمک اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید تا در نهایت سفیده ها پف کنند و سفید رنگ شوند و در نهایت از ظرفتان به سختی سرازیر شوند. مراقب باشید که بیش از حد نیز سفیده ها را هم نزنید تاپف آن ها نخوابد.

مرحله چهارم

سفیده های پف کرده را به مخلوطی که در مرحله سوم تهیه کردید اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن سفیده ها به مخلوط، آن را هم بزنید تا موس شکلات شما حالت پف کرده خودش را پیدا کند. در نهایت روی آن را پوشانده و برای دست کم ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله پنجم

موس شکلاتی آماده است، نوش جان

منبع ایران کوک

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن