غذا

زیتون پروده محلی در کمتر از نیم ساعت

زیتون پرورده، یکی از چاشنی‌های مهم و همیشگی سفره ی شمالی هاست. برای تهیه کردن آن، می‌توانید زیتون، رب‌انار و گردو را به میزان دلخواه با هم ترکیب کنید اما اگر به دنبال طرز تهیه زیتون پرورده به روش محلی های گیلان هستید با پین جاب همراه باشید تا طرز تهیه آن را برای شما بیان کنیم.

مواد لازم

  • زیتون ریز سبز (بی هسته): نیم کیلو
  • پودر گردو: یک فنجان
  • سیر تازه: یک کله
  • گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • چوچاق: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب انار غلیظ (ملس یا ترش): ۱ قاشق غذاخوری
  • آب انار: یک چهارم فنجان
  • دانه انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: مقداری

طرز تهیه

۱- زیتون‌ها را برای ۱۰ دقیقه تا نیم ساعت (بسته به میزان شور بودن) در یک کاسه آب قرار دهید و سپس در صافی بریزید.

۲- ابتدا همه مواد گفته شده به جز زیتون و گردو را در یک کاسه بزرگ به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله نمک را اضافه نکنید، چراکه ممکن است زیتون شما به اندازه کافی نمک داشته باشد.

۳- زیتونی که آبش گرفته شده را همراه با پودر گردو با سسی که درست کرده‌اید مخلوط کنید.

۴- زیتون پرورده را بعد از آماده شدن در شیشه دربسته در یخچال بگذارید.

نکاتی درباره تهیه زیتون پرورده خوشمزه

  • همانطور که در طرز تهیه زیتون پرورده به شما پیشنهاد کردیم، نمک را در پایان کار اضافه کنید و در صورت نمکین بودن زیتون‌هایی که تهیه کرده‌اید، از زدن میزان بیشتر نمک به آنها خودداری کنید.
  • زیتون پرورده با سبزی شمالی چوچاق آماده می‌شود، اگر به آن دسترسی ندارید می‌توانید از ترکیب دلار شمالی استفاده کنید و در غیر این صورت، یک قاشق غذاخوری گشنیز و یک قاشق چای‌خوری نعناع به این میزان زیتون پرورده اضافه کنید.
  • هرچه پودر گردوی شما روشن‌تر باشد، رنگ زیتون پرورده هم روشن‌تر می‌شود.
  • سیر تازه زیتون پرورده را خوش‌طعم‌تر خواهد کرد اما می‌توانید آن را از دستور حذف کنید یا به جای یک کله سیر تازه، از دو حبه سیر له شده کهنه‌تر استفاده کنید.

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن