غذا

بانی چو، غذای لذیذ آفریقایی

غذاهای آفریقایی همیشه در طعم و عطر و رنگ بی نظیر بوده و هستند. آن ها یک شگفتی از طعم و رنگ هستند که در همه جای جهان محبوبیت خاص خود را دارند. بانی چو یکی از محبوب ترین این غذاهاست و دلیل ترکیب گوشت به همراه ادویه و سبزیجات در این غذاست و هم چنین استفاده از سسی که ته مزه آن ماست و سبزیجات معطر می باشد. با پین جاب همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای بانی چو | bunny chow

طرز تهیه بانی چو | bunny chow | غذای آفریقایی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • ۱ عدد پیاز
  • به مقدار لازم روغن
  • ۱ عدد مغز ران مرغ
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر کاری
  • ۱ حبه سیر
  • ۱ عدد فلفل قرمز
  • ۲ عدد گوجه فرنگی پوست کنده
  • ۱ پیمانه نخود پخته و آبکش شده
  • ۱ پیمانه استاک مرغ
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری گشنیز خرد شده
  • سس ماست (از برندهای داخلی می توانید تهیه کنید)
  • ۴ عدد نان باگت مینی

طرز تهیه

طرز تهیه بانی چو | bunny chow | غذای آفریقایی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

۱- ابتدا مقداری روغن داخل تابه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه تفت دهید. یک عدد مغز ران مرغ را به صورت مکعبی نسبتا ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه ریخته و با پیاز تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید. حبه سیر و گوجه فرنگی را هم خیلی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید.

۲- نخود پخته و آبکش شده را هم اضافه کنید. سپس استاک مرغ را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مایه غلیظ شده و تا حد زیادی ورچیده شود.

۳- سپس گشنیز خرد شده را اضافه کنید. سپس سس ماست را به مقدار لازم روی مواد ریخته و هم بزنید.

۴- حال سر و ته نان باگت را بگیرید و خمیر داخل آن را خالی کنید. مایه بانی چو را داخل نان باگت پر کنید.

۵- برای تزیین شما می توانید مقداری سس ماست و یک برگ جعفری روی نون باگت قرار دهید و در ظرفی مناسب سرو کنید.

نکات

طرز تهیه بانی چو | bunny chow | غذای آفریقایی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود، سپس بپزید.
  • در طول مراحل پخت در قابلمه یا تابه را نبندید تا مواد بانی چو آب نیندازد، تا در مرحله قراردهی مواد در نان باگت، نان ها خیس نشوند.

غذا آماده است، نوش جان

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن