دیپ با پنیر خامهای، میان وعده ای فوق العاده
دیپهای مختلفی برای سرو در کنار تنقلات، غذاهای مختلف و فینگرفودها وجود دارد. مواد اصلی و پایهای که بیشتر در تهیه دیپها در جهان مورد استفاده قرار میگیرد میتوان به ماست، شیر، خامه، پنیرها و انواع سسها اشاره کرد. در ادامه ما به شما طرز تهیه دیپ با پنیر خامهای(ویلی) را خواهیم گفت. با پین جاب همراه باشید.
مواد لازم

- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۱ قاشق چایخوری سس خردل
- ۴ عدد قارچ متوسط
- ۲۵۰ میلیلیتر آب گوشت
- ۲ حبه سیر
- ۵ ورق ژامبون گوشت مارشن سولیکو
- چند برگ جعفری
- ۴ عدد پیازچه
- ۱۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده ایتالیایی کاله
- ۳۰ گرم کره
- ۱ قاشق غذاخوری پنیر خامهای ویلی
- یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه دیپ

۱- ابتدا کالباسها، فلفل دلمهای، جعفری، پیازچه و قارچها را به صورت نگینی و کوچک خرد کنید. سیر را کاملا له یا ساطوری کنید.
۲- داخل ماهیتابه و روی حرارت متوسط کره را آب کنید و بعد سبزیجات و کالباس خرد شده را به آن اضافه کرده و بعد از آن که مقداری تفت دادید، یک قاشق سرپر پنیر خامهای ویلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آویشن را اضافه کنید و سپس یک قاشق چایخوری سس خردل در آن بریزید و مجددا هم بزنید.
۳- ۲۵۰ گرم آب گوشت را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و نمک و فلفل را به مقدار لازم روی آن بریزید و بعد از اینکه آب گوشت کمی تبخیر شد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مخصوص بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید به طوریکه کاملا روی دیپ را بپوشاند، حالا دیپ را مدتی در مایکروویو قرار دهید تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود. بعد از آن که پنیر شروع به آب شدن کرد دیپ را از مایکروویو خارج کرده و مقداری جعفری برای تزئین روی آن بریزید و به همراه چیپس یا هر خوراکی که برای مصرف در کنار دیپ در نظر گرفتهاید سرو کنید و لذت ببرید.
دیپ شما آماده است، نوش جان
منبع کاله