غذا

طرز تهیه سالاد ذرت

سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه ظاهر شیک و مجلسی دارد ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. این سالاد خوشمزه و مجلسی را می توانید در مهمانی ها و مجالس خود جایگزین سالادهای تکراری کنید.

ذرت از مواد غذایی محسوب می شود که ایرانی ها بیشتر برای تهیه میان وعده هایی مانند ذرت مکزیکی از آن استفاده می کنند. توصیه می کنیم حتما سالاد ذرت را امتحان کنید چون از لحاظ خوشمزگی مانند ذرت مکزیکی است.

طرز تهیه سالاد ذرت | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد ذرت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد ذرت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. پس با پین جاب همراه باشید تا به شما طرزتهیه این سالاد خوشمزه را آموزش بدهیم.

مواد لازم

طرز تهیه سالاد ذرت | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • ذرت پخته ۲ پیمانه
  • قارچ درشت ۴ عدد
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • سس مایونز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی پخته ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه سالاد ذرت | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

۱- ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنید.برای زیبایی سالاد به صورت مربع برش بزنیم بهتر است.سپس هویج را با پوست کن پوست می گیریم و می شوییم.

۲- سپس روی تخته آشپزخانه به شکل مربع خرد می کنیم.در کاسه ای بزرگ ذرت ها و نخود فرنگی را می ریزیم و سپس قارچ و هویج خرد کرده را می افزاییم. سپس سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و آب لیمو و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شود.

۳- سپس سس آماده شده را روی مواد سس می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا سس بخورد مواد سالاد برود.اگر تمایل داشتید می توانید از کاهو یا پیاز نیز در این سالاد استفاده کنید.سالاد آماده شده را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

سالاد آماده است، نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن