غذا

طرز تهیه کیک بستنی اورئو

یکی از خوشمزه‌ترین بیسکوییت‌های دنیا در کنار بستنی وانیلی! معرکه خواهد شد. با طرز تهیه کیک بستنی ارئو با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

۴ فنجان بیسکوییت اورئو (خرد شده)
۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۲ لیتر بستنی وانیلی کاله نرم و لطیف
۵۰۰ گرم خامه قنادی کاله
۴ عدد بیسکوییت اورئو
۱ قاشق چای‌خوری عصاره بادام
نصف فنجان سس شکلات سوربن
بیسکوییت اورئو در طعم‌های شکلاتی، توت فرنگی، آلبالویی و پرتغالی تولید می‌شود. ما برای تهیه این دسر از طعم وانیلی استفاده کردیم.

طرز تهیه

طرز تهیه کیک بستنی اورئو | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

داخل یک کاسه بزرگ بیسکوییت‌ها را خرد کرده و سپس با کره ترکیب کنید.

حالا مخلوط کره و بیسکوییت را ته یک ظرف بریزید و به وسیله پشت یک قاشق خوب فشرده کنید تا بافت آن منسجم شود. می‌توانید برای این کار از کف یک لیوان استفاده کنید.

بعد از آنکه بافت بیسکوییت‌ها منسجم شد، آنها را روی یک ظرف دیگر برگردانید.

داخل یک مخلوط‌کن، بستنی و حدود سه‌چهارم خامه قنادی را با هم ترکیب کنید.

سه عدد از بیسکوییت‌ها را داخل مخلوط‌کن ریخته و تا جایی که می‌توانید میکس کنید. حالا مخلوط بستنی را به بیسکوییت اضافه کنید. عصاره بادام را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب نسبتا یکدستی ایجاد شود.

یک لایه سس شکلات روی مخلوط بیسکوییتی بریزید. حالا بستنی را داخل همان قالبی که بیسکوییت‌ها را در آن فشرده کردید، ریخته و پس از آنکه فورم ظرف را گرفتند، در سینی دیگری برگردانید.

بستنی را روی لایه بیسکوییتی قرار دهید. دسر شما تقریبا آماده است. کافی است با خامه روی دسر را تزیین کنید. بیسکوییت باقی‌مانده را هم به عنوان تزیین روی دسر قرار دهید. دسر را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس سرو کنید.

کیک آماده است، نوش جان!

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن