غذا

انواع ساندویچ سرد لذیذ و مغذی

انواع ساندویچ سرد را می توان با گوشت و سبزیجات متنوعی تهیه کرده و به عنوان یک عصرانه، یک شام خوشمزه و یا میان وعده ای سالم برای دانش آموزان مورد استفاده قرار داد. با پین جاب همراه باشید.

ساندویچ‌ها در واقع لقمه‌هایی هستند که اغلب به عنوان غذا برای بیرون بردن، تهیه می‌شوند. ساندویچ‌هایی که در بیرون از خانه سرو می‌شوند، بهتر است از نوع ساندویچ سرد باشند که نیازی به گرم کردن نداشته باشند. انواع ساندویچ سرد مانند سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد یونانی و … وجود دارند که در تهیه آن‌ها گوشت و سبزیجات متنوعی به کار می‌رود.

ساندویچ سرد با مرغ

انواع ساندویچ سرد لذیذ و مغذی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که می‌توانید آن را از شب قبل در زمان کوتاهی درست کرده و در یخچال قرار دهید.

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱۲۰ گرم
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • اسفناج پاک کرده و پخته: ۱ پیمانه
  • هویج رنده شده: ۱ عدد
  • نان ترتیلا: ۱ عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

طرزتهیه

سینه مرغ را پخته یا آن را گریل کرده، سپس ریش ریش کنید و در کاسه‌ای بریزید.

سس مایونز، سس خردل، سرکه و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.

اسفناج را کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود، سپس آن را همراه هویچ روی نان ترتیلا پهن کنید.

مرغ مزه دار شده را روی مخلوط اسفناج و هویج پهن کنید و نان را رول کنید.

ساندویچ را لای فویل بپیچید، وسط آن را با یک چاقوی تیز برش بزنید و یک شب در یخچال قرار دهید.

ساندویچ سرد با تن ماهی

انواع ساندویچ سرد لذیذ و مغذی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

ساندویچ تن ماهی از انواع ساندویچ سرد است که در دورهمی‌ها به عنوان میان وعده و یا به عنوان شامی خوشمزه سرو می‌شود.

مواد لازم

  • کنسرو تن ماهی: ۳۵۰ گرم
  • ساقه کرفس: ۲ عدد
  • سیب پوست کنده و خرد شده: ۱ عدد
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • نان تست: ۸ برش

طرزتهیه

تن ماهی، ساقه کرفس خرد شده، سیب خرد شده، ریحان، مایونز و آبلیمو را در ظرفی ریخته، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید.

چهار برش از نان‌های تست را در ظرفی بچینید، از مخلوط فوق روی آن‌ها بریزید و روی آن را با برش دیگری از نان تست بپوشانید.

ساندویچ سرد با تخم مرغ

انواع ساندویچ سرد لذیذ و مغذی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

ساندویچ تخم مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که مخلوطی از سبزیجات و ادویه‌های معطر، طعم و مزه‌ی خاصی به آن می‌بخشد.

مواد لازم

  • تخم مرغ: ۹ عدد
  • سس مایونز: ۱/۳ پیمانه
  • نان تست: ۸ عدد
  • ساقه کرفس متوسط: ۱ عدد
  • کاهو: ۸ برگ
  • خردل: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاری: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرزتهیه

ساقه‌ی کرفس را به قطعات نیم سانتیمتری بش بزنید.

تخم مرغ‌ها را آبپز کرده و پوست آن‌ها را بگیرید. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید، همه‌ی سفیده‌ها را خرد کنید و ۶ تا از زرده‌ها را نیز له کنید.

زرده و سفیده‌ی خرد شده را در ظرفی بریزید، ساقه کرفس خرد شده، مایونز، خردل، پودر کاری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

روی چهار برش از نان‌های تست سس مایونز بمالید، روی آن یک برگ کاهو قرار دهید و مخلوط تخم مرغ را بین نان‌ها تقسیم کنید. سپس روی هر یک برش دیگری از نان تست قرار دهید.

منبع آکاایران

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن