غذا

رتتویی، غذای اصیل فرانسوی

این خوراک فرانسوی در کشور‌های زیادی با نام‌های مختلف تهیه می‌شود. رتتویی را هم به عنوان خوراکی در کنار غذای اصلی و هم یک وعده غذای اصلی سرو می‌کنند. این غذا را با انواع سبزیجات تهیه می‌کنند، اجزای اصلی آن بادمجان، پیاز و گوجه‌فرنگی است. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • دو عدد پیاز قرمز
  • چهار حبه سیر
  • سه عدد کدو
  • دو عدد بادمجان
  • سه عدد فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز
  • شش عدد گوجه‌فرنگی رسیده
  • نصف دسته ریحان تازه
  • چند برگ آویشن تازه
  • روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف لیمو

طرز تهیه

رتتویی، غذای اصیل فرانسوی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

قبل از هرچیزی به خوبی سبزیجات را شسته و آن‌ها را پوست بگیرید و آماده کنید. پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت مکعب‌های ۲٫۵ سانتی‌متری خرد کنید. بادمجان‌ها و کدو را حلقه‌حلقه کنید.

ماهیتابه را گرم کنید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید. بادمجان، کدو و فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید، حدود ۵ دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا نرم شده و تغییر رنگ داده و کمی طلایی شود. بعد، سبزیجات را داخل کاسه بریزید.

پیاز، سیر، ساقه‌های ریحان خرد شده و آویشن تازه را در ماهیتابه ریخته و حدودا ۱۵ دقیقه یا تا زیمانیکه نرم و طلایی شوند تفت دهید (در صورت نیاز کمی دیگر روغن اضافه کنید).

همه سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و گوجه‌فرنگی‌های تازه را هم در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله سرکه بالزامیک را به به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه آن‌ها به خوبی طعم بگیرند.

وقتی سبزیجات را هم می‌زنید گوجه‌ها را با استفاده از پشت قاشق بترکانید. درب ماهیتابه را بگذارید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. در آخرین مرحله برگ ریحان‌ها را اضافه کنید و آبلیمو بریزید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

نوش جان

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن