غذا

مارمالاد پرتقال خانگی

مارمالاد پرتقال نوعی دسر خوش عطر و طعم تهیه شده از گوشت و پوست پرتقال است که می تواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. این دسر در شیرینی پزی نیز کاربردهای زیادی دارد.

مارمالاد در قدیم از پختن میوه با پوست و هسته در عسل درست می‌شد. امروزه نیز برای تهیه مارمالاد، میوه را همراه با پوست یا فاقد پوست قاچ می‌زنند، به مدت طولانی با شکر می‌پزند تا کاملا نرم شود و گاهی به آن ژله نیز می‌افزایند تا حالت ژله‌ای پیدا کند. بین مربا و مارمالاد یک تفاوت اساسی وجود دارد و آن اینکه در فرایند تولید مربا معمولا تکه‌های میوه‌ای که قابل دیدن هستند در شربتی غلیظ به چشم می‌خورد. در حالی که برای تهیه مارمالاد میوه را همراه با آب و شکر آنقدر می‌پزند تا به شکل خمیر درآید. در واقع مارمالاد، مربای خمیری شکلی است که تکه‌های میوه در آن موجود نیست، ولی اصل تولید آن‌ها یکی بوده و هر دو از میوه درست می‌شوند. با پین جاب همراه باشید تا به شما طرزتهیه این مارمالاد خوشمزه را آموزش دهیم.

مواد لازم

  • فیله پرتقال: ۱ کیلوگرم
  • رنده پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • ژلاتین: ۳ الی ۴ ورق

طرزتهیه

پوست پرتقال‌ها را بگیرید به گونه ای که پوست دوم آن‌ها نیز گرفته شود، سپس هسته‌های آن‌ها را خارج کنید.

سپس با یک چاقوی تیز پرتقال ها را فیله کنید.

فیله‌های پرتقال را در قابلمه‌ای ریخته، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب پرتقال خارج شده و با شکر بجوشد.

ژلاتین را در آب جوش حل کنید و پس از غلیظ شدن مارمالاد، ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه کنید.

رنده پوست پرتقال را به مارمالاد اضافه کرده و اجازه دهید یکی دو جوش بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.

اجازه دهید مارمالاد خنک شود، سپس در ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید.

پس از مدتی که سرد شد، مارمالاد آماده است و می توانید میل کنید.

نوش جان

منبع آکاایران

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن