غذا

طرز تهیه‌ی سالاد عدس

تهیه‌ی یک سالاد مغذی و گنجاندن آن در وعده‌های غذایی کاری بسیار مفید است که باید مدنظر قرار گرفته شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع سالاد با عدس را برای شما آموزش دهیم. پس با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

طرز تهیه‌ی سالاد عدس | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • عدس پخته شده: ۲ پیمانه
  • گوجه گیلاسی: ۲۰ عدد
  • جعفری خرد شده: یک پیمانه
  • پیازچه خرد شده همراه با ساقه: دو عدد
  • کاهوی خرد شده: یک عدد کوچک
  • آب لیمو: یک چهارم پیمانه
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • زیره: دو قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر سفید: ۲۰۰ گرم
  • کنجد: دو قاشق چایخوری

طرزتهیه

عدس را از روز قبل پخته و پس از آبکش کردن، داخل یخچال قرار می‌دهیم.

عدس را در ظرفی ریخته، زیره، نمک، فلفل، زیره، آبلیمو، جعفری و پیازچه خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

روغن زیتون را به سالاد اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم.

ظرفی را برای سرو سالاد در نظر می‌گیریم. کاهوهای خرد شده را کف ظرف قرار می‌دهیم و سالاد عدس را روی کاهوها می‌ریزیم.

پنیر را به شکل مکعبی خرد کرده و به همراه گوجه‌ی خرد شده، روی سالاد می‌ریزیم.

در پایان، کنجد را روی سالاد ریخته و آن را سرو می‌کنیم.

منبع تابناک

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن