غذا

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

می‌‌خواهیم طرز تهیه یک پیش‌غذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره‌ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. امیدواریم از این سوپ متفاوت و خاص لذت ببرید. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • خیار بزرگ (مکعبی ریز خرد شده): یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای (مکعبی ریز خرد شده): یک عدد
  • گوجه فرنگی رسیده: دو عدد
  • روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه
  • نمک: چهار قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: چهار قاشق چای‌خوری
  • پودر آنغوزه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • عسل: نصف قاشق غذاخوری
  • شوید خشک: دو قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  • مایونز: دو قاشق غذاخوری
  • آب گوجه فرنگی: سه پیمانه
  • گشنیز برای تزیین (خرد شده): دو قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه برای تزیین (خرد شده): دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا یک‌سوم از خیارهای خرد شده، یک قاشق غذاخوری از فلفل دلمه‌ای‌ها و نصف گوجه فرنگی را کنار بگذارید.

تمام مواد گفته شده را به غیر از گشنیز و جعفری که برای تزیین هستند، داخل یک مخلوط‌کن برقی بریزید و آنقدر هم بزنید تا شبیه به پوره شود. پوره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

داخل یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و با حرارت ملایم روغن را داغ کنید. آنغوزه را چند دقیقه داخل روغن تفت دهید و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

خیار، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی‌ای که کنار گذاشته‌اید را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس به پوره سبزیجات داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا مواد سرد شوند. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز تزیین کنید.

این سوپ خوشمزه که به سرعت هم آماده می‌شود می‌تواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه، زینت‌بخش سفره‌های شما باشد.

نوش جان

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن