غذا

طرزتهیه حلیم خانگی کشدار

حلیم گندم نوعی غذای خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید حلیم را در وعده صبحانه یا افطار میل کنید. در این مطلب، ریزه‌کاری‌های پخت حلیم گندم را به شما آموزش می‌دهیم و چند راه برای کش‌دار و مجلسی شدن این غذای پرخاصیت را با شما در میان می‌گذاریم، پس با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

طرزتهیه حلیم خانگی کشدار | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • گندم: ۲۵۰ گرم
  • گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • شکر و دارچین: به مقدار لازم
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز: یک عدد
  • کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه

طرزتهیه حلیم خانگی کشدار | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

گندم را از ۲۴ ساعت قبل در آب ولرم و در ظرفی بزرگ بخیسانید. بعد از چند ساعت حجم گندم‌ها بیشتر خواهد شد.

آب گندم خیس خورده را خالی کنید و با سه لیوان آب، در قابلمه بزرگی روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم‌کنید.

یک قاشق روغن مایع در قابلمه گندم‌ها بریزید و در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید. در همان حالی که گندم‌ها روی شعله ملایم مشغول پخت هستند، هرازگاهی آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. پخت و هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که گندم‌ها کمی له شوند.

پس از پخت کامل گندم‌ها، شعله را خاموش کنید. وقتی حرارت گندم‌ها کمتر شد، با گوشت‌کوب برقی آنها را خوب بکوبید.

گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز در یک قابلمه بپزید. گوشت پخته شده را همراه با یک قاشق چای‌خوری نمک به گندم‌ها اضافه کنید.

اگر در این مرحله حلیم آب کافی نداشت، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در جریان پخت، مدام حلیم را با قاشق چوبی بلند هم بزنید.

پس از گذشت ۲ ساعت از ترکیب شدن گوشت و گندم، حلیم را در ظرف سرو بکشید و رویش را با کره (یا روغن حیوانی) آب شده و دارچین تزیین کنید. همراه با حلیم، یک ظرف شکر و یک ظرف نمک را هم روی سفره بگذارید.

نوش جان

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن