غذا

اسنک گوجه فرنگی، پیش غذای برزیلی

پیش غذا یکی از اجزای اصلی میز غذا در میهمانی هاست. اگر شما هم به دنبال یک پیش غذای آسان و خوش طعم هستید به شما پیشنهاد می کنیم اسنک گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید. اگر به دنبال دستور پخت این پیش غذای خوشمزه هستید، با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

اسنک گوجه فرنگی، پیش غذای برزیلی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب
  • نان همبرگری: ۲ عدد
  • سس مایونز فاقد چربی: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ورقه شده: ۳ عدد
  • برگ ریحان تازه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا: نصف فنجان

طرز تهیه

اسنک گوجه فرنگی، پیش غذای برزیلی | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

سس مایونز فاقد چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید.

گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید.

برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید.

نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید.

پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید.

این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود.

منبع آکاایران

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن