غذا

طرز تهیه پاستای سبزیجات

برای درست کردن یک پاستای خوشمزه مهم‌ترین نکته استفاده از چاشنی‌های درست و سس مناسب است. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه پاستای سبزیجات را به شما آموزش دهیم که در آن از سبزیجاتی مثل نخود سبز، پیاز، سیر، قارچ و زیتون استفاده کردیم. راز خوشمزه شدن سس این پاستا هم به خاطر خامه ترش است که از تخمیر خامه معمولی تولید می‌شود و اصولا برای استفاده در انواع سوپ مثل سوپ قارچ و سوپ شیر و سالاد و بعضی از شیرینی‌ها و دسرها به شدت پیشنهاد می‌شود. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • خامه ترش: ۲۰۰ گرم
  • اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز ریز خرد شده: یک عدد کوچک
  • سیر ریز خرد شده: یک حبه
  • قارچ ورقه‌ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • نخود سبز: ۵۰ گرم
  • شیر: یک‌دوم پیمانه
  • زیتون حلقه‌‌ای خرد شده: یک قاشق سوپ‌خوری
  • گوجه فرنگی مینیاتوری حلقه‌ای خرد شده: مقداری برای سرو
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • برگ ریحان: مقداری برای سرو

طرز تهیه

برای شروع اسپاگتی را از بسته خارج کنید. داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کاملا به جوش آید. اسپاگتی‌ها را داخل آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا نرم شوند. برای این که از نرم شدن اسپاگتی‌ها مطمئن شوید با یک چنگال چند تا از آن‌ها را تست کنید تا اسپاگتی‌ها خام نباشند.

در این مدت داخل تابه‌ای پیاز را همراه روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا نوبت به نخود سبز است. نخود سبز آبکش شده را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید. حالا خامه ترش و شیر را اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. در آخر زیتون را اضافه کنید و مخلوط را از روی حرارت بردارید.

اسپاگتی و سس را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف سرو بکشید. چند برگ ریحان و برش‌هایی از گوجه را روی اسپاگتی بچینید و سرو کنید.

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن