غذا

طرز تهیه کیک شلیل خوشمزه

شلیل میوه‌ای تابستانی و از خانواده هلو با طعمی شیرین‌تر و قوی‌تر از هلو است. استفاده از این میوه خوشمزه در انواع دسر مرسوم است و کیک شلیل یکی از پرطرفدارترین آن‌هاست. در یکی از عصر‌های مطبوع تابستانی با استفاده از دستور تهیه ما کیک شلیل با عصاره بادام را درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید و از تجربیات خود در هنگام درست کردن این کیک لذیذ بنویسید. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • آرد: یک فنجان
  • بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره پاستوریزه: ۱۱۳ گرم
  • شکر: سه چهارم فنجان/ نصف قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ بزرگ: دو عدد
  • عصاره بادام: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شلیل: دو عدد
  • جوزهندی آسیاب شده: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

طرز تهیه کیک شلیل خوشمزه | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

شلیل‌ها را بعد از شستن پوست کنده و به ضخامت یک و نیم سانتیمتری خرد کنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید.

شکر و سه چهارم کره را در ظرفی با استفاده از همزن برقی هم بزنید تا نرم و کمرنگ شود.

تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از افزودن هر کدام به خوبی هم بزنید.

عصاره‌ها را اضافه کنید، سپس به آرامی مخلوط آرد را اضافه کنید و با دور ملایم هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

خمیر آماده شده را به صورت یکنواخت روی قالب کمربندی پهن کنید، سپس شلیل‌ها را به آرامی روی لایه خمیر بچینید.

جوز هندی آسیاب شده و نصف قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید و روی آن‌ها بریزید.

حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک را در فر بپزید تا روی آن نسبتا طلایی شود. (با استفاده از خلال دندان یا چنگال می‌توانید امتحان کنید که داخل کیک به خوبی پخته شده یا نه. اگر آن را در کیک فرو کردید و مواد به آن نچسبید کیک شما آماده است.)

کیک شلیل را از فر در بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه داخل قالب کمربندی بماند تا کمی خنک شود و بعد آن را از قالب خارج کنید.

کیک را بسته به سلیقه خودتان با خامه، شلیل، توت‌فزنگی یا تمشک تزیین کنید.

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن