غذا

یک پیشنهاد فوق‌العاده برای سرو هندوانه

روزهای داغ تابستانی یکی از خنکی‌هایی که سرحالمان می‌کند، یک بشقاب هندوانه سرخ و شیرین و خنک است که حتی می‌توانید آن را به عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مثل قدیمی‌ها که فصل‌های گرم هندوانه و خربزه همیشه جزوی از سفره ناهار یا شام بودند. در این مقاله می‌خواهیم یک شیوه جدید برای سرو هندوانه به شما آموزش دهیم. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

  • یک عدد هندوانه کوچک
  • یک قاشق غذاخوری پوست لیموی رنده شده
  • یک‌چهارم فنجان آبلیموی تازه
  • یک قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • یک قاشق چای‌خوری پودر چیلی
  • ۶۰ گرم پنیر پارمسان کاله رنده شده (خرید از دیجی کالا)
  • یک‌دوم فنجان برگ گشنیز خرد شده
  • یک‌دوم فنجان فلفل سیاه
  • فلفل سیاه فلفل تازه

طرز تهیه بشقاب هندوانه

یک پیشنهاد فوق‌العاده برای سرو هندوانه | مجله غذایی و گردشگری پین جاب

اول هندوانه را پوست کنید و آن را در قطعات مکعبی متوسط خرد کنید و تخم آن را بگیرید. برای اینکار حتما از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا هم تکه‌های هندوانه اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید.

هندوانه‌ها را داخل یک کاسه بریزید. پوست لیموی رنده شده، آبلیمو، نمک و پودر چیلی را به هندوانه اضافه کنید و آرام شروع به هم زدن کنید تا مزه‌ها همه جای هندوانه پخش شوند. پنیر پارمسان را هم اضافه کنید. در آخر مقداری نمک و فلفل بزنید و هندوانه را داخل ظرف مناسب بریزید. مقداری پنیر رنده شده و برگ گشنیز رنده شده روی هندوانه بریزید و سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه دسر

  • برای این که دسر ظاهر بهتری داشته باشد هندوانه‌ها را مثل شکل خرد کنید؛
  • اگر دسر را زودتر آماده می‌کنید، روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک بماند؛
  • بهتر است برای زیبایی دسر تخم‌های هندوانه را جدا کنید؛
  • بهتر است هر بار این دسر را به اندازه مصرف‌تان آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید.

منبع کاله

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن