غذا

نکاتی برای درست کردن همبرگر خانگی

برگر همیشه یکی از پرطرفدارترین، لذیذترین و وسوسه انگیزترین غذاهای فست فودی هم از لحاظ ظاهری و هم طعم و عطر بوده و هست.

نکات درست کردن همبرگر خانگی

همین نکته باعث شده تا بعضی افراد تمایل به درست کردن آن در منزل را داشته باشند، اگر شما هم یکی از آن افراد هستید ذکر چند نکته شما را برای درست کردن یک برگر لذیذتر و بهتر راهنمایی می کند:

  • شما نمی توانید فقط و فقط از گوشت یا مرغ استفاده کنید.
  • عده ای از آشپزان می گویند که نباید در درست کردن مخلوط اصلی برگر از پیاز استفاده شود چون تبدیل به کباب می شود ولی عده ای دیگر از پیاز رنده شده استفاده می کنند.
  • برای یک همبر خوب باید برای مخلوط آن از مقدار کافی آرد نان، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک استفاده کرد.
  • بسته به سلیقه می توان در مخلوط همبر از سبزی های خردشده، آویشن، پاپریکا و یا زردچوبه استفاده کرد.
  • مایه همبر به هیچ وجه نباید آبدار باشد و باید آب گوشت و پیاز به خوبی گرفته شود.
  • طعم یک برگر خوب با چند برگ کاهو چند برابر خواهد شد، پس حتما از برگ کاهو برای میل کردن استفاده کنید.
  • پوره سیب زمینی و یا پوره بادمجان نه تنها برای همبر، بلکه به هر ساندویچ طعم لذت بخشی می دهد.
  • بهترین روش پخت مخلوط همبر، کباب کردن آن است.
  • از مقدار زیادی سس و یا پنیر استفاده نکنید، زیرا طعم واقعی همبر را از بین می برد.
  • از نان های شیرین استفاده نکنید زیرا طعم واقعی مخلوط همبر دیگر خودنمایی نخواهد کرد.

و در آخر ذکر یک نکته پاربرجاست که همبر به ذاتی غذای مضری نیست و می تواند اگر به خوبی پخت شده باشد و در مخلوط آن از مواد سالم استفاده شده باشد، غذایی مفید نیز باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

علی هوشیاری پور

علاقه مند به یادگیری و اشتراک گذاری یادگیری ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید